tv vergelijken
Alles in 1 internet vergelijken
Met een Alles in 1 internet pakket ontvang zowel internet, televisie en telefonie samen in één pakket. Naast dat je dan alles in één keer kan regelen bij één internet provider, pakt een Alles-in-1 pakket vaak voordelig uit omdat veel internet providers hoge kortingen of gratis extra’s bij een Alles-in-1 pakket geven.
Waar moet je op letten bij internet vergelijken?
Wanneer je Alles-in-1 internet gaat vergelijken zijn er verschillende dingen waar je op moet letten die het internet vergelijken makkelijker zullen maken.
Bedenk welke internetsnelheid je minimaal wilt ontvangen. Gebruik jij niet veel internet dan kan een alles-in-1 pakket met een maximale internetsnelheid van 50Mb/s voldoende zijn. Gebruik je iets meer of woon je met meerdere mensen in één huis kies dan voor een pakket tussen de 50Mb/s en 200Mb/s. Wil je het aller snelste internet kies dan voor een alles-in-1 pakket boven de 200Mb/s. Uiteraard is de keuze ook afhankelijk van welke internet typen mogelijk zijn op jouw postcode.
Met een postcodecheck krijg je direct een overzicht van welke typen internet en wat de maximale internetsnelheid je kunt ontvangen op jouw adres. Bij de meeste huishoudens in Nederland is zowel ADSL internet (max. 100Mb/s) als Kabel internet (max. 400Mb/s) aanwezig, maar bij slechts de helft is ook glasvezel internet (max. 500Mb/s) aanwezig.
Bekijk de inhoud van de verschillende zenderpakketten. Internet providers bieden naast het standaard zender aanbod ook extra zenders aan, vooral bij de meer uitgebreide alles-in-1 pakketten kun je wel tot 135 zenders ontvangen. Door de inhoud van deze zenderpakketten te bekijken kun je zien of jouw favorieten zenders ook onderdeel zijn van het zenderpakket.
Uiteraard is het ook van belang om tijdens het internet vergelijken de maandprijs mee te nemen in je beslissing. Maar als je de voorgaande stappen mee neemt in jouw beslissing dan weet je of de maandprijs het voor jouw waard is!
tv vergelijken
Hoe je tv abonnement opzeggen
Als de kosten van je tv en internet abonnement tijdens je contract zijn gestegen, kun je je internetprovider verlaten zonder dat je enige vorm van vroegtijdige beëindigingsvergoeding moet betalen.
Ofcom-richtlijnen kunnen je vroegtijdig verlaten
Dankzij de nieuwe Ofcom-richtlijnen die in oktober 2013 zijn gepubliceerd, moeten aanbieders je nu minimaal 30 dagen van tevoren op de hoogte worden gesteld van eventuele prijsstijgingen voor de maandelijkse kosten van een contract voor bepaalde tijd en je de mogelijkheid geven om je contract zonder kosten te verlaten. Je kunt je tv abonnement met internet dan maandelijks opzeggen.
Slechte service kan een reden zijn om te annuleren
Zelfs als je niet bent getroffen door een prijsstijging, kun je mogelijk nog steeds aan je contract ontsnappen, bijvoorbeeld als de provider niet in staat is om een acceptabel serviceniveau te bieden. Net zoals consumenten moeten voldoen aan maandelijkse betalingen, zijn aanbieders verplicht om de service te leveren waarvoor we betalen. Als ze dit niet doet, is dit een contractbreuk.
Dien een klacht in
Lees je contract door om zeker te zijn van je functie en neem vervolgens contact op met je provider om het probleem formeel te melden en alle correspondentie te bewaren. Als het probleem niet binnen acht weken is opgelost of als je niet tevreden bent met het antwoord van de provider, vraag dan om je klacht in te dienen.
Wat zijn annuleringskosten?
Annuleringskosten, ook bekend als opzeggingskosten, worden door je provider in rekening gebracht om de laatste maanden van je contract te dekken. Hoe meer maanden je nog hebt op je contract, hoe hoger deze kosten zullen zijn. Opzeggingskosten omvatten ook de administratiekosten in verband met de annulering.
Moet ik ze betalen?
Als je nog steeds binnen de minimale looptijd van je contract zit en je bent buiten de aanvankelijke afkoelingsperiode, dan moet je wel annuleringskosten betalen. Maar er zijn enkele uitzonderingen, waaronder prijsstijgingen halverwege het contract en slechte service. Als je ze niet betaalt, kunnen incassobedrijven contact met je opnemen.
internet vergelijken, tv vergelijken
De voordelen van Ziggo
Ben je bezig met het oriënteren voor een nieuw alles in 1 pakket? En neem je daarbij Ziggo ook mee in jouw overweging? Wat zijn de voordelen van deze aanbieder? Waarom is het een goede keuze om voor Ziggo te gaan? Wij zetten enkele voordelen voor je op een rijtje.
Ziggo is momenteel de grootste aanbieder in Nederland. De meeste huishoudens in ons land hebben een Ziggo abonnement. Dus dat zal wel niet voor niks zijn toch? Ziggo wil deze leidende positie in Nederland echt niet opgeven aan de grootste concurrent KPN en daar kun jij van profiteren als klant. Hoe? Ziggo is continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van haar diensten en aanbod. Door het abonnement steeds completer te maken en meerdere opties aan te bieden waar klanten om vragen doen ze er alles aan om jou steeds tevreden te houden. Maar dat is niet alles.
Kies je voor Ziggo, dan krijg je gratis de zender Ziggo Sport in het aanbod. Op deze zender kijk je live naar heel veel sport. Wat dacht je van Formule 1 met Max Verstappen? Of live basketbal uit de NBA, of golf, of voetbal. Ziggo is steeds meer en meer aanbod aan het creëren op deze sportzender. Je kunt ook kiezen voor een andere aanbieder en dan een abonnement nemen op deze zender via een extra zenderpakket, maar dan betaal je daar toch al weer snel ruim 10 euro per maand voor. Op jaarbasis scheelt dat je dus al meer dan 120 euro.
Kies je voor Ziggo dan is jouw abonnement eigenlijk mobiel en overal mee naar toe te nemen, want met Ziggo GO maak jij nu van elke scherm dat jij tot je beschikking hebt een TV. Dat kan thuis erg prettig zijn. Want ook in de tuin kun je op jouw iPad of iPhone genieten van online TV, maar ook onderweg. Onderweg in de trein of in de auto? Of ben je op vakantie naar de camping of een bungalow in Nederland? Dan kun je ook daar gebruik maken van jouw Ziggo abonnement. Ziggo GO krijg je gratis als je klant wordt bij Ziggo. Je hoeft hiervoor alleen een account aan te maken, en dat is zo gedaan.
Alle abonnementen van Ziggo hebben een snelle verbinding qua internet. Je kunt zelf kiezen of je gewoon snel of super supersnel wilt, afhankelijk van hoe intensief er bij jou thuis gebruik wordt gemaakt van het internet. Ook qua TV-zenders zit het helemaal goed. Je krijgt minimaal 77 TV-zenders, waarvan minimaal 36 in HD kwaliteit.
tv vergelijken
Quad play: hoe alles in 1 van drie naar vier pakketten gaat
Het alles in 1 pakket zoals we dat kennen bestaat uit drie pakket; internet, bellen en televisie. Bij quad play komt daar nog een vierde pakket bij, mobiel bellen. Samen met drie andere pakket is het nu mogelijk om ook een mobiel abonnement te combineren binnen het alles in pakket. Met extra hoge kortingen om zoveel mogelijk diensten aan je kwijt te kunnen is quad play een slimme maar vooral interessant aanpak van de providers in 2017. Met quad play betaal je één keer voor vier diensten; een voordeel voor iedereen die overzicht in de administratie wil houden maar is het ook gewild en verstandig?
Combinatievoordeel
Het visitekaartje van de quad play provider staat gevuld met de woorden “compleet”, “voordeel” en “korting”. Hoe meer pakketten je bij dezelfde provider afsluit, hoe goedkoper het wordt. Dat is niet zo vreemd. Bij de providers gaat het om aantallen en hoe meer ze iedere maand aan kunnen verdienen, hoe meer korting ze je kunnen geven. Dat geldt niet alleen voor de providers maar zo werkt het met alles. Kijk bij Bol.com in de virtuele schappen en je ziet al snel dat de meeste producten per stuk goedkoper worden als je er meerdere tegelijk koopt. Het voordeel behaal je bij de providers door de combineren: combinatievoordeel is het resultaat.
De providers
Om quad play aan te kunnen bieden is er niet alleen een mobiel netwerk nodig maar de gehele infrastructuur van internet, bellen en televisie. Zoals je begrijpt is dit niet voor een kleine provider zoals Robin Mobile weggelegd. KPN was de eerste provider die dit type abonnement aanbood. Al snel volgden meer providers zoals Telfort, Ziggo en ook Tele2 kon niet achterblijven. Zo kun je op dit moment televisie, internet en bellen combineren met een onbeperkt internet abonnement van Tele2. Later volgde ook XS4ALL met het quad play aanbod waar je je mobiele abonnement van KPN kunt aansluiten op je XS4ALL pakket.
Alle recente en actuele aanbiedingen voor alles in 1 pakketten zijn nu te vinden in de vergelijker op basis van drie traditionele diensten. De beste pakketten worden bovenaan vermeld waarbij het zelfs mogelijk is om je keuze te filteren. In de vergelijker op deze website wordt de snelheid vermeld, wat er precies in het pakket zit, of bellen inbegrepen is en wat de maandelijkse kosten zijn. Op dit moment kun je nog niet kiezen voor combinatievoordeel maar mocht het populair worden dan komt dit uiteraard bij ons in de vergelijker als optie beschikbaar.
tv vergelijken
Lagere prijs alles in 1 pakket minder vaak reden om over te stappen
Hoewel de prijs nog steeds als belangrijkste reden wordt genoemd om te wisselen van alles in 1 aanbieder was dit in 2016 een minder genoemd motief om over te stappen in vergelijking met een jaar eerder. Kenmerken van het internetabonnement werden in toenemende mate genoemde als reden om te wisselen van provider. Hierbij kan gedacht worden aan het percentage storingen, internetsnelheid en bereikbaarheid van de klantenservice. Ook eigenschappen van het televisie abonnementen vormden in toenemende mate reden om van alles in 1 pakket te switchen. Het gaat hierbij dan vooral om beeldkwaliteit, aantal HD-zenders en extra (gratis) zenders. In beiden gevallen gaat het om 18% van de ondervraagden die dit alles belangrijkste reden geven om over te stappen. Bovendien wordt Goedkoop-internet wordt steeds goedkoper.
Minder concurrentie op prijs maar op basis productaanbod
In de eerste plaats is er een continue strijd gaande welke aanbieder het goedkoopste internet aan kan bieden. Ziggo wordt hierin enigszins gelimiteerd, omdat zij gebruik maakt van kabelinternet. KPN daarentegen maakt gebruik van glasvezel en kan daardoor 200 MB/s hogere downloadsnelheden aanbieden dan Ziggo. Dit is een redelijk plat vergelijk, maar wanneer er gekeken wordt naar de televisiepakketten is er een veel duidelijkere diversiteit waarneembaar. Ziggo heeft de uitzendrechten voor HBO en biedt met haar eigen kanaal Ziggo Sport formule 1 en Fox Sport Eredivisie 1 al standaard, zonder extra meerkosten, in het abonnement aan. KPN biedt daarentegen eigen tv-programma’s aan.
NPS score geeft verhouding hoeveel klanten provider aanraden
De NPS-score, een afkorting van Net Promotor Score, is een score die aangeeft hoeveel klanten de provider aan vrienden, familie en kennissen aanraden versus afraden. Wanneer meer klanten de provider afraden dan afraden, dan komt hier een positief cijfer uit voort. Wanneer een meerderheid van de klanten een provider afraadt dan laat dit een negatieve score zien. Alleen KPN en Telfort laten een positieve score boven 0 zien, terwijl onder meer Ziggo en Tele2 een negatieve score hebben.
Overigens krimpt de Alles in 1 markt in 2016 voor het eerst. Tegelijkertijd deden Youfone en NLE hun intrede waardoor de concurrentiedruk enkel toenam.
tv vergelijken
Mijn ervaringen met KPN
Sinds bijna 10 jaar heb ik een abonnement van KPN. Ik heb KPN een aantal weken geleden een keer op de vergelijkingssite vergeleken omdat ik de laatste maanden problemen heb gehad met zowel de televisie als ook het internet. Ik was zo boos dat ik wilde overstappen naar een andere aanbieder, maar na lang wikken en wegen kon KPN mijn problemen toch nog oplossen.
ISDN naar ADSL
Ze hebben mij een monteur gestuurd en de aansluiting van ISDN naar ASDL veranderd. Het bleek namelijk dat ik al die jaren nog over het oude ISDN systeem aangesloten was. Dit zorgde na al die jaren voor enkele problemen die KPN eerst helemaal niet kon oplossen. Eerst nadat de aansluiting van ISDN naar ADSL werd overgezet werd ontdekt dat er echt alles aan vervanging toe was. Er moest een nieuw modem geïnstalleerd worden, kabels en stekkers vernieuwd worden, zelfs nieuwe ontvangers moesten er aan te pas komen.
Lange tijd
Ondanks het feit dat nu alles naar behoren werkt heeft het hele gebeuren toch ruim 6 weken geduurd. Dit vind ik een slechte service van KPN. Je krijgt het gevoel dat niemand weet wat er bij de klanten aan de hand is, je wordt soms van het kastje naar de muur gestuurd. Je mag toch wel van een provider waar ik alle diensten afneem in de vorm van één compleet pakket verwachten dat een storing of het vervangen van dit soort techniek binnen enkele uren of één a maximaal twee dagen opgelost moet zijn. In 6 weken tijd zijn er drie monteurs aan huis geweest die geprobeerd hebben mijn aansluiting weer aan de praat te krijgen. Dit vind ik meer dan belachelijk, dat er drie monteurs nodig zijn om mijn alles in één abonnement weer aan de praat te krijgen. Hier heeft KPN dat anders zo bekend staat voor haar betrouwbare netwerk echt een steek laten vallen. Dat er dan zoals door de laatste monteur is vastgesteld, door een eenvoudige stroomuitval een stekker kapot is gegaan, laat ook nog eens zien wat voor slecht materiaal KPN bij de mensen thuis installeert. Dit had ik eigenlijk niet verwacht van dit bedrijf.
KPN of Ziggo
Door al deze problemen met KPN ben ik dus op bovenstaande vergelijkingssite de verschillende aanbiedingen eens gaan vergelijken en natuurlijk kwam ik ook Ziggo tegen. Als je dan als klant leest dat je bij een ander internet provider voor minder geld een betere service krijgt, je kosteloos naar andere abonnees kunt bellen en nog van andere voordelen kunt genieten begin je toch te twijfelen. Ik vraag mij nu echt af of dit soort dingen ook bij Ziggo of andere aanbieders gebeurd en dat klanten echt 6 weken niet naar tv kunnen kijken of kunnen bellen. Dit lijkt me eerlijk gezegd toch niet normaal. Ik ben nu klant van KPN gebleven omdat ik niet alleen beneden maar ook boven een televisieaansluiting heb en dit met een nieuw alles in 1 abonnement van Ziggo weer volledig veranderd had moeten worden. Mocht ik in de toekomst echter weer dit soort problemen hebben en de tijd dat mijn klacht wordt opgelost weer ruim 6 weken gaat duren, zal ik toch de overstap gaan wagen. Als ik lees dat er bij Ziggo bijna nooit storingen zijn en dit bedrijf een uptime van bijna 100% heeft en er een veel betere onderlinge communicatie heerst dan bij KPN vraag ik mij af waarom dit bedrijf nog kan concurreren. Bij nader onderzoek op het internet heb ik ook vastgesteld dat er bij KPN de laatste maanden en in het eerste kwartaal van 2016 een aantal grote storingen waren, die niet meteen opgelost konden worden. Ik vind dat dit bij een bedrijf met zoveel ervaring wat telefonie, internet en televisie betreft niet mag gebeuren. Ook het feit dat ze glasvezel aanbieden en eigenlijk over genoeg ervaring moeten beschikken vind ik dat dit soort dingen echt niet door de beugel kunnen. Nogmaals en KPN is bij deze gewaarschuwd, gebeurd dit nog een keer, stap ik echt over naar Ziggo of Vodafone. Ik mag ervan uitgaan dat een klant die 10 jaar over een alles in één pakket beschikt en maandelijks netjes zijn rekening betaald in de toekomst sneller geholpen gaat worden. En dat er geen 3 monteurs over een periode van bijna 6 weken bij mij over de vloer moeten komen om alles weer aan de praat te krijgen. Laat ik hopen dat het nu blijft werken en ik KPN ook de volgende 10 jaar trouw kan blijven. Ik kan me voorstellen dat KPN van klanten zoals ik moet leven. Als ik even ga rekenen heb ik maar liefst 5760 euro de afgelopen jaren betaald voor mijn abonnement. Dat is veel geld en ik kan me voorstellen dat ook dit stukken goedkoper kan wanneer ik de prijzen eens met die van de andere aanbieders vergelijk.
Ook stel ik helaas vast dat ik niet de enigste klant bij KPN schijn te zijn. Er zijn klanten die wel zeven en nog meer weken op een oplossing hebben moeten wachten zoals op de volgende video te zien is.
KPN, willen jullie ons als klant ook in de toekomst bedienen, zullen jullie dit echt moeten gaan aanpakken en veranderen anders gaat Ziggo voor jullie echt na de fusie met Vodafone de klanten afpakken! Laat het niet zo ver komen!
Een weer tevreden klant!
tv vergelijken
Wat kost een alles in 1 pakket?
Een alles in 1 pakket klinkt erg leuk in de basis. Toch zullen sommige
consumenten vraagtekens hebben over de geleverde diensten en bijbehorend
kostenplaatje.
De praktijk leert echter dat de prijzen voor een “alles in 1 pakket”
relatief laag liggen. We zeggen hier bewust ‘relatief’, omdat we dit
vergelijken met een ander product.
Een alternatief van een alles in 1 pakket is namelijk het afnemen van
drie aparte diensten. Een alles in 1 pakket bestaat uit telefonie,
internet en televisie. Je kan er echter ook voor kiezen om een telefonie
apart te regelen, internet apart te regelen en televisie apart te
regelen.
Dit resulteert in de meeste gevallen echter in een hoger tarief ten
opzichte van een alles in 1 pakket.
De prijzen bij een alles in 1 pakket kunnen relatief laag blijven gezien
de schaalvoordelen die de leveranciers hebben.
Daarnaast is de administratie voor een leverancier ook simpeler
geworden. De leveranciers hoeven nu nog maar één factuur op te sturen in
plaats van meerdere aparte facturen voor aparte diensten.
Maar, wat kost een alles in 1 pakket nou eigenlijk?
Het is lastig om een vast tarief te koppelen aan een alles in 1 pakket.
We hebben echter meerdere alles in 1 pakketten naast elkaar gezet om
naar de prijzen te kijken:
Tele 2
50/5 Mbit DSL
19 zenders waarvan 18 in HD
€0,09 per minuut
€29,58 per maand
Telfort
40/4 Mbit DSL
70 zenders waarvan 31 in HD
€0,10 per minuut
€41,50 per maand
Vodafone
50/50 Mbit glasvezel
60 zenders – 28 in HD
€0,09 per minuut
€38,50 per maand
KPN
100/100 Mbit glasvezel
70 zenders waarvan 30 in HD
€0,10 per minuut
€50,00 per maand
Ziggo
150/15 Mbit kabel
70 zenders – 29 in HD
€0,10 per minuut
€55,16 per maand
Bovenstaand overzicht geeft één ding heel duidelijk weer: elk pakket
heeft zijn eigen kenmerken en een daarbij behorend prijskaartje.
tv vergelijken
Alles in 1 vergelijken = Internet, Telefonie en TV in één vergelijken
Internet is het openbaar netwerk voor computernetwerken over de hele wereld. Het wordt ook wel het World Wide Web genoemd. Echter dit is slechts één van de vele diensten die via internet geleverd kunnen worden. Daarnaast kunnen ook email en VoIP (= Voice over IP) via internet verstuurd worden, maar ook minder bekende zoals File Transfer Protocol en Usenet.
Mogelijkheden wat betreft Internet en alles in 1 vergelijken
Als je net verhuisd bent, dan moet er heel wat geregeld worden. Je moet de overstap van je vaste telefoonaansluiting regelen, je wilt televisie kunnen kijken, maar je wilt natuurlijk ook gebruik kunnen maken van internet op je computer, tablet en mobiele telefoon. Het is logisch dat je een goede en snelle, maar ook veilige internetverbinding wilt hebben. Maar waar vind je nu een zo’n goede en snelle internetverbinding?
Ten eerste moet je een keuze gaan maken over de toegang tot internet. Je kunt gebruik maken van verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen om de internetverbinding tot stand te laten komen via de kabel, draadloos of via het netwerk van mobiele telefonie. Kies je voor de kabel dan krijg je internet via een inbelverbinding. Deze breedbandverbinding gaat over een glasvezelkabel, een koperen kabel of coaxiale kabel. Kies je voor draadloos internet dan ontstaat de internetverbinding via Hotspots – WiFi. Een internetverbinding via het mobiele netwerk gaat via 2G, 3G of 4G. Hoe hoger de G, des te sneller de internetverbinding is.
Het tweede waar je over na moet denken is of je internet, TV en telefoon elk afzonderlijk wilt onderbrengen bij verschillende providers. Of kies je er voor om alles in 1 bij dezelfde provider onder te brengen. Als je besluit het geheel te laten verzorgen door één en dezelfde provider, dan is het mogelijk een alles in 1 pakket af te sluiten. Dit is veel voordeliger dan internet, TV en telefoon afzonderlijk.
Provider kiezen
Als je besloten hebt om alles in 1 te laten verzorgen, dan moet je op zoek naar een provider en dat doet u dus met een alles in 1 vergelijken. Maar welke provider biedt je de beste diensten tegen de aantrekkelijkste prijs? Er zijn echt heel veel verschillende providers die allemaal diverse pakketten in hun dienstenpakket hebben zitten en elke provider hanteert zo zijn eigen prijs voor de meest uiteenlopende diensten. Voordat je een internetprovider kiest, is het raadzaam om diverse aanbieders met elkaar te vergelijken op prijs, kwaliteit en wat ze je te bieden hebben. Op deze manier kun je eenvoudig de aangeboden pakketten naast elkaar leggen en zo een weloverwogen keuze maken.
Kosten van internet
Welke provider je ook kiest, er zijn altijd kosten verbonden aan het alles in 1 pakket. Hoe uitgebreider het pakket, des te hoger de kosten die je moet betalen. Alle providers werken met een maandtarief. Je moet er rekening mee houden dat als je een abonnement afsluit bij een provider je dit afsluit voor een bepaalde termijn. Je kunt binnen dit termijn niet zomaar je abonnement opzeggen. Doe je dit wel dan zijn er vaak hoge kosten aan verbonden. Het makkelijkste om dit uit te zoeken is met een alles in 1 vergelijken website als www.allesin1vergelijken.org
Bekijk eens hoe simpel u alles in vergelijken kunt doen op onze pagina en ga alles in 1 vergelijken .